Бившата половинка на Димитър Рачков пак удари кьоравото. След ултра тузарската сватба,

...
Бившата половинка на Димитър Рачков пак удари кьоравото. След ултра тузарската сватба,
Коментари Харесай

Анита на Рачков с райското местенце за меден месец

Бившата половинка на Димитър Рачков пак удари кьоравото. След ултра тузарската женитба, чиито харч напълно бе стихотворец от младоженеца Никълъс Стемпер, сега Анита е на сватбено странствуване на Малдивите.

И там бостънският милионер не се е скъпил. Ник е избрал един от най-скъпарските ризорти, където двойката ще прекара 1 седмица в парадайса.

На разположение на младоженците е цяла вила на брега на океана, със личен басейн и джакузи. Цените за сходен вид настаняване на Малдивите стартират от 8000 лв. и стигат до 30 бона по този начин, че мъчно да се дефинира тъкмо какъв брой се е изръсил Ник.

Припомняме, че Анита Димитрова – към този момент Стемпер, и богаташът се ожениха в края на предходната седмица на охолно празненство в столицата. Двамата се срещат преди по-малко от година и се влюбват от пръв взор. Бързат за сватбата, защото Анита желае по-скоро да получи щатска виза и да заживеят дружно.

А до тогава – ще обикалят разнообразни кътчета по света, започвайки от Малдивите. Не са помислили единствено за едно – сега там е дъждовният сезон и има огромна възможност да прекарат медения месец в бунгалото, написа Intrigi.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР